Book din næste tid

Er du gravid eller nybagt mor?

At blive gravid sætter ofte tanker i gang om det at blive mor, forældreskab og familiedannelse. Det gælder uanset om man er førstegangs- eller fleregangsfødende.

Når du kommer i klinikken hos mig, taler vi om alle slags spørgsmål, tanker og følelser, som er vigtige for jer at få drøftet. Du behøver ikke at være ekstra sårbar for at komme i konsultation, da det for mange er helt normalt at have brug for ekstra tid til samtaler og undersøgelser. I min jordemoderklinik er der altid et trygt rum, hvor man frit kan stille spørgsmål om graviditeten, fødslen og alt det, der følger med, når man bliver forældre.

Hvis du ønsker at amme, har jeg fokus på, at der etableres et godt ammeforløb for dig. Amning og trivslen for en nyfødt rejser mange spørgsmål, som jeg kan hjælpe jer sikkert igennem med min mange års erfaring som jordemoder. Jeg forbereder jer i graviditeten gennem samtale og undervisning, der passer jeres behov. Når du har født, kommer jeg gerne på hjemmebesøg til ammehjælp, hvor I kan stille spørgsmål til den nyfødtes og jeres trivsel, så I kommer godt og trygt fra start. I hjemmet kan jeg også tage hælprøven (PKU) på barnet, så I ikke behøver at tage på hospitalet for det.

Når du er i et forløb hos mig er telefoniske konsultationer selvfølgelig inkluderet.

Du kan også igennem min jordemoderklinik i København købe et udvalg af de bedste produkter, der kan støtte dig gennem din graviditet og efter fødslen. Klik her for at se mit udvalg af produkter, der kan gøre graviditeten og livet som nybagt forældre lidt nemmere.

Klik her for at se hvilke behandlinger og ydelser jeg kan hjælpe jer med, så I kommer trygt og godt fra start.

Få tilskud fra Danmark

Der ydes tilskud fra sygeforsikringen "Danmark" til konsultationer hos Ane Gaardmand i jordemoderklinkken i København, når betingelserne er opfyldt.

Læs mere om "Danmarks" takster her.

Angiv om du er medlem af "danmark", når du booker, så indberetter klinikken.

Behandlinger før og efter fødslen

Jeg tilbyder alt fra tidlig scanning til efterfødsels-undersøgelser

På klinikken eller hjemme hos dig

Der kan være mange individuelle behov, følelser eller spørgsmål, når man skal være forældre.

Behandlinger tilbydes i klinikken eller ved hjemmebesøg. Klinikken holder til på Østerbro i København lige ved Svanemøllen Station.

Klinikken har åbent efter aftale på tlf. 26133246.

Jeg glæder mig til at se jer.

Klinik i København

Man - Fre: Ring og lav en aftale
Lør - Søn: Akut. Ring og lav en aftale

Tlf: 26 13 32 46