Jordemoder Ane Gaardmand

Jordemoder med dig i fokus.
20 års erfaring som jordemoder

Jeg blev uddannet som jordemoder i 2002 og har 20 års erfaring i faget som jordemoder. 

Min erfaring som jordemoder favner bredt. Jeg har mere end 10 års erfaring fra fødegangen på Rigshospitalet. Derudover har jeg været jordemoder på en svangre- barselsgang og fødeklinikken. De sidste 6 år har jeg været jordemoder på efterfødselsklinikken på Rigshospitalet. Dette har givet mig mange erfaringer som jeg kan trække på, når jeg hjælper og guider gravide gennem hele graviditetsforløbet.

I 2019 blev jeg færdiguddannet akupunktør i traditionel, kinesisk medicinsk) også kendt som TCM. Akupunktur  har mange forebyggende og lindrende egenskaber, for dig der er gravid og kan også hjælpe til amning. Læs mere om behandlingen her.

Privat er jeg gift og har tre børn.

Du er altid velkommen til at kontakte mig for at få en snak om dit graviditetsforløb eller din barsel. 

Jordemoderklinikken har åbent efter aftale på tlf. 26133246.

Få jordemoderen hjem

Jeg har stor erfaring med hjemmebesøg, vejledning og opfølgning på amning samt vurdering af barnets trivsel, og psykisk og fysisk restitution hos familier efter fødslen. Derfor kan du modtage tryg vejledning fra mig som jordemoder, lige der hvor du har det bedst.

Jeg kører ud til hjemmebesøg hos både gravide og barslende, da mange foretrækker at få besøg af en jordemoder hjemme hos sig selv. Det er de flere gode grunde til; når både forældre og det nyfødte barn er i deres vante omgivelser giver det gode, rolige betingelser for at give den bedste vejledning om trivsel, amning, søvn og familiedannelse. Også for den gravide giver hjemmet en tryg og god ramme for konsultationen. Du er altid velkommen til at ringe for en uforpligtende samtale om jeres eller dine behov. 

Klik her for at se hvilke behandlinger og ydelser jeg kan hjælpe jer med, så I kommer trygt og godt fra start.

Privat er jeg gift og har tre børn.

"At kunne lytte"

At være jordemoder handler i høj grad om at kunne lytte til den enkeltes behov og signaler

- Ane Gaardmand, jordemoder og indehaver

Klinik i København

Man - Fre: Ring og lav en aftale
Lør - Søn: Ring og lav en aftale

Tlf: 26 13 32 46

Få rutevejledning

Book tid hos Ane Gaardmand

Book din næste tid hos mig, Ane Gaardmand. Med mere end 20 års erfaring som jordemoder yder jeg en omfattende pleje af høj kvalitet til kvinder under hele deres graviditet og efter fødslen. Jeg har klinik i indre København, hvor du altid er velkommen til at komme forbi. Derudover har jeg også mulighed for at komme hjem på din adresse efter aftale.